Bericht versturen
ESA Reflex (Shanghai) Co., Ltd.
post ye102@yeyesh.com Tel. 18917092217-021-64275629
Huis >
ESA Reflex (Shanghai) Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Verlaat een Bericht

ESA Reflex (Shanghai) Co., Ltd.

 • ESATECH-Gurad van uw heldere wereld!
Van ESA Reflex (Shanghai) Co., Ltd werd opgericht in 1998 dat de voorloper YEYE-Onderneming is.
 • China ESA Reflex (Shanghai) Co., Ltd. Bedrijfprofiel
 • China ESA Reflex (Shanghai) Co., Ltd. Bedrijfprofiel
 • China ESA Reflex (Shanghai) Co., Ltd. Bedrijfprofiel
 • China ESA Reflex (Shanghai) Co., Ltd. Bedrijfprofiel
 • China ESA Reflex (Shanghai) Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Hoofdmarkt: Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Wereldwijd
Handelstype: Fabrikant
Brands: ESATECH
Gevestigd jaar: 1998
De uitvoerpc: 90% - 100%
Inleiding

Co. van ESA Reflex (Shanghai), Ltd werd opgericht in 1998 dat de voorloper van BEDRIJFS YEYE Enterprise.The expedtion die van de wens is begonnen is om de markthiaten van het weerspiegelende materiaal voor veiligheid in verkeer, hygiëne, het luchtwerk, x-sporten, openluchtsporten enz. te vullen. bijna 20 jaar, ESA Reflex in zijn het hoofd van „nooit een korte termijn om aan de toekomst ten goede te komen. „en verleen de diensten met hoge toegevoegde waarde aan onze klanten. Met het concept „Kwaliteit eerst, draagt iedereen in ESA Reflex ertoe bij om de veelvoudig-afmetings ecologische keten te bouwen die helpt om de waarde van elke werknemer te realiseren en de marktgroei voorzichtig te leiden.

 

ESA Reflex specialiseert zich in de productie van en het verkopen van weerspiegelende materiaal en veiligheidsslijtage, gebruikend internationaal geavanceerd vervaardigingsmateriaal veroorzakend een intensieve verscheidenheid van weerspiegelende productreeks. De belangrijkste producten omvatten weerspiegelende stoffen, weerspiegelende druk, weerspiegelend embleem, veiligheids workwear, openluchtslijtage, nacht-in werking stellende slijtage, andere weerspiegelende materialen en het invoeren agentenproducten zoals het weerspiegelende materiaal van 3M. De producten worden verklaard door normen van ENISO 20471, TUV, UL, ANSI, OEKO-Tex Standard 100, BV, EN 533, EN 469, NFPA enz., die aan markten in Europa, Amerika, Japan, Midden-Oosten en Zuidoostelijke landen worden verkocht. De kwaliteit en de reputatie van ESATECH-merk weerspiegelend materiaal en veiligheidsslijtage hoogst worden bewonderd en door zowel binnenlandse als overzee cliënten voor meer dan twee decennia respecteerd. Het bedrijf is gekend als hoogte - kwaliteitsfabrikant met een reputatie van hoogste ethiek en moraal. Onze producten worden genoten van in het beloven van binnenlandse en buitenlandse markten.

 
Service

Van ESA Reflex (Shanghai) Co., Ltd is een professionele weerspiegelende materiële leverancier, veroorzaakt allerlei weerspiegelende hitte-overdracht logos&reflective stoffen en derivaten.

 

Wij zijn manier oriented&innovative en met goede prestaties van de klanten die in wereldwijd goed wordt gekeurd.

 

 

 • Certificaat: De producten worden verklaard door normen van ENISO20471, TUV, UL, ANSI, oeko-Tex                                      Standard100, BV, EN533, EN469, NFPA
 •  

 

 • levertijd: 3-30days
 •  

 

 • Inspectie van goederen: Er zijn drie processen

 

 

Geschiedenis

Het bedrijf heeft een geschiedenis van 20 jaar.

 

 

1998: De weg bereidaanonderzoekenontwikkelweerspiegelendematerialenenbegonmetmassaproduktieengingmarktenopAugustus in.

 

2003: Deproducten werdenverklaarddoorEN417, TUV, oeko-TexStandard 100, EN533, EN469, UL, BV, NFPA, ANSI1007

2005: Hetbedrijf werdgekendalsfabrikantmethoogte-kwaliteitenreputatie. Deproductenbinnenlandseenoverzeemarkten.

 

2006: Eennieuwefabriekvan20000vierkantemeter werdgebouwdvoorhetproduceren vanweerspiegelendematerialen, veiligheidskledingstukkenenandereweerspiegelendetoebehoren.

 

2011: Ombinnenlandseenoverzeemarktenverderte exploiteren, YEYE-investeerdedeondernemingnieuwREFLEXco.project-ESA(vanSHANGHAI), Ltd.

 

2017: Indeaanstaande10jaar, ESAzal deREFLEXinonderzoekenontwikkelinginvesteren, zullen hetverbeteren vannieuwetechnologieënenhetverbeterenoponzehuidigehetonderzoekendeontwikkelingsfaciliteitvanproducts.ourverdernieuweproductentoestaanen zullenbeterserviseaanklanteninPPEenuitdeursportterreinenverstrekken.

Ons team

 

Heb een redelijkheid van verantwoordelijkheid en het teamwerk.

 

China ESA Reflex (Shanghai) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

CONTACT DE V.S. OP ELK OGENBLIK

18917092217-021-64275629
de Intelligentievallei van 7A Pujiang
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons